Semne gravate

Semne gravate

EBX Romania va ofera toata gama de gravura.


Gravura - este procedeul prin care se pot imprima prin sapare diferite desene sau texte pe o suprafata de obicei plata, ce poate fi din material plastic, lemn, metal, sticla, etc. Pentru un maxim de detalii si fidelitate în realizarea lucrarilor, gravura moderna este asistata de calculator. Astfel gratie utilajelor ultra-performante pot fi realizate produse cu un grad de complexitate ridicat, într-un timp scurt.

Putem realiza: plachete pentru birouri, semne indicatoare, brelocuri gravate pentru chei, panouri de afisaj cu cifre interschimbabile, placute cu numerele camerelor pentru hoteluri, firme exterioare, litere volumetrice, ecusoane pentru personal, insigne, obiecte promotionale, cupe, trofee, diverse cadouri etc. Exista putine domenii în care gravura computerizata sa nu-si dovedeasca utilitatea.

Gravura | piele gravata, agenda piele
Gravura Produse - Gravura Metal , Sticla, Hartie, PVC

Plachete gravate pentru birouri, de tip : DIRECTOR; SECRETARIAT; CONTABILITATE, numere de camera, numere de inventar, semne de toaleta, brelocuri pentru chei, aviziere, tarifare, panouri de afisaj, inscriptionari pe cupe si trofee sportive, ecusoane si insigne gravate, inscriptionarea obiectelor promotionale: brelocuri, brichete, tabachere, suport pentru carti de vizită, litere volumetrice individuale, placi de firma, placi cu gravura luminoasa (cu iluminare în cant), etichete industriale si fete pentru aparatura electrica sau pentru masini-unelte.

Gravura Computerizata - Gravura Metal , Sticla, Hartie, PVC

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pana la 1200 dots per inch. Aceasta rezolutie devine extrem de importanta atunci cand ne referim la fotogravura, reprezentarea detaliilor fine, gravura pe sticla, pe materiale nobile, sau într-unul dintre cele mai dure materiale, granitul. Un mare avantaj îl ofera faptul ca prin gravura si taiere laser, materialul nu sufera deplasari pe masa de lucru, nu necesita prinderi speciale.
Gravura Laser Sistem Trotec


Viteza

Laserul ofera cea mai rapidă metodă de tăiere de pe piață pentru o gamă largă de materiale, oferă produse competitive și de extremă calitate, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiționale de tăiere. Echipamentul laser poate fi adjustat în așa fel încât să acopere toate nevoile, fie că vorbim de unicate sau producție de masă, în orice mărime.
Protectia mediului

Gravura laser nu produce reziduuri si nici noxe, iar posibilitățile avansate de optimizare permit gravarea chiar si pe materiale de foarte mici dimensiuni, astfel încât se pot recupera chiar și cele mai mici resturi de materiale. Compania noastră încurajează reciclarea și politicile “green energy“ și va lansa în curând și o gamă de produse și servicii ecologice sau cu destinații adiacente protecției resurselor naturale.