Reparatii si reabilitare structuri din beton

 

      EBX Romania executa lucrari complete de reparatii si reabilitare structuri din beton.
   Betonul este o componentă-cheie a multor proiecte structurale de stabilizare, de restaurare și consolidare. A lungul timpului, repararea structurilor de beton devine o necesitate ca deteriorare a rezultatelor încorporate în beton la crapare si exfoliere a elementelor de beton. Dacă stânga ne-au redus, eșecul va duce în cele din urmă.

Factorii principali în deteriorarea beton sunt dotate cu aer și umiditate care au ca rezultat carbonatare a betonului. In zonele cu clima mai rece utilizarea de sare, ca o deicer, rezultate în atacul de clorură de a consolida. Atât carbonatare și prezența clorurilor distruge alcalinitatea naturală a betonului care rezultă în expansiune la coroziune și, ulterior, a consolidării încorporat.

O formă mai puțin frecvente de deteriorare beton este văzut în formă de reacție alcalii silice care rezultă în pasta în jurul valorii de agregate de cotitură într-o Gell - extinderea ulterioară care cauzează crăparea și exfolierea.

Necesitatea, și, uneori, de urgență, să întreprindă proiecte mai concrete de restaurare se datorează mai mult pentru protejarea proprietății publice și de pericolele care se încadrează în opoziție cu orice tip de avarii structurale iminentă. Rânduieli stricte sunt la locul lor de numeroase autorități locale și organele de conducere pentru a se asigura că proprietarii de clădiri efectueze inspecții la intervale de timp prestabilite de către un profesionist autorizat.

Apariția și evoluția continuă a industriei de reparații de beton a produs numeroase produse și, la rândul lor metodele de reparare și de aplicare.


 

Cum lucram ?

 

      In urma primirii din partea dumneavoastra a unei cereri de oferta ( prin email, telefon, fax ), facem o estimare a lucrarii.
Daca cererea de oferta este completa – contine poze de la locatie, detalii tehnice (dimensiuni, grad de accesibilitate, termen de executie etc.) – vom face tot posibilul sa va raspundem in maxim 24 de ore.
      In cazul in care lucrarea este de mare amploare vom face o analiza completa in urma unei vizionari a locatiei.